Cím:
  BUDAPEST
  Soroksári út 164.
  1095

  Telefonszám:
  + 36 1 280 8023

  Fax:
  +36 (1) 348 01 03

  E-mail:
 
info@ncprofil.hu

  GPS:
  É 47.4441860o
  K 19.0927401o


Minőségpolitika

A minőség az egyik legfontosabb kifejezés az NC-Profil Kft. életében. Olyan hatékony minőségügyi rendszert kívánunk bevezetni és működtetni, amely garantálja termékeink állandó minőségét, folyamatos fejlesztését, vevőink megelégedettségét. Ennek fontos eszköze az ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszer létrehozása és a nemzetközi tanúsítás megszerzése.
Tevékenységünk középpontjában a vevő áll, működésünk alapfeltétele a korrekt és pontos gyártás és szállítás. Célunk, hogy teljes elkötelezettséggel elvégezzük termékeink gyártását és kiszállítását, a vevői elvárásoknak és előírásoknak maradéktalanul megfeleljünk, és azokat a vevőink elégedettségére irányuló mérésekkel folyamatosan kielégítsük. Minőségirányítási rendszerünk folyamatos fejlesztésével és a vevői igények mind magasabb szintű kielégítésével törekszünk ügyfeleink elégedettségének folyamatos növelésére. Ezáltal kívánjuk elérni, hogy az NC-Profil Kft. a forgácsolt termék gyártási piacának meghatározó szereplője lehessen.
Hosszú távú szövetségi kapcsolatot kívánunk kialakítani mindazokkal a beszállítóinkkal, amelyek azonosulnak cégünk minőségi célkitűzéseivel.
Nagy hangsúlyt fektetünk a géppark kialakítására, fejlesztésére, és folyamatos karbantartására, hogy mindig naprakész technológiákkal tehessünk eleget megrendelőink igényeinek a lehető legrövidebb határidő vállalások mellett.
Erőforrásaink közül munkatársaink szakmai tapasztalatát és tudását tekintjük a legfontosabbnak, ennek megfelelően nagy hangsúlyt fektetünk szakembereink felkészültségének és kompetenciájának állandó szinten tartására. Elvárjuk, hogy minden alkalmazott személyes tudásával, felelősségével és a minőség iránti elkötelezettségével járuljon hozzá a cég sikeréhez.
Tudatában vagyunk, hogy munkánk elsődleges célja ügyfeleink bizalmát és megelégedettségét elérni, ehhez adjuk képességeinket, kiemelkedő gépparkunkat, elkötelezettségünket és igényességünket.
Budapest, 2017. december 06.

Kovács István
Ügyvezető igazgató
NC-Profil Kft.


  PDF >>
KörnyezetipolitikánkAz NC-PROFIL Kft. törekszik a környezet védelmére és a természetes energiaforrások takarékos felhasználására. Az NC-PROFIL Kft. vezetése elkötelezi magát a környezeti politika megvalósítása mellett, a gyártási technológiák illetve az alkalmazott termékek környezeti hatásainak folyamatos javításával, illetve a vonatkozó jogszabályok és a környezeti tényezőkkel kapcsolatos egyéb követelmények teljesítése mellett.

Az NC-PROFIL Kft. az ISO 14001:2015 számú szabvány alapján működtetett környezetirányítási rendszer segítségével folyamatos javítást kíván elérni az alábbi területeken:

- az anyag és energiafelhasználás csökkentése
- a hulladék kibocsátás csökkentése, a hulladékok újra felhasználása
- a tevékenység környezeti kockázatának csökkentése

NC-PROFIL Kft. az alábbi célok megvalósítását tűzi ki:

- A tevékenységek, termékek, környezetvédelmi hatásainak azonosítása, vizsgálata, környezetbarát termékek alkalmazása, környezetbarát módon, a környezetszennyezés megakadályozása céljából,- A dolgozók környezetvédelmi tudatosságának növelése,
- Az NC-PROFIL Kft. értesíti szállítóit és alvállalkozóit környezetvédelmi elkötelezettségéről. Meghatározott szempontok szerint minősíti őket és ezen értékelés alapján dönt a további munkakapcsolatról,
- Az NC-PROFIL Kft. együttműködik a szakhatóságokkal, a környezetvédelmi felügyeleti szervekkel, helyi önkormányzattal,
- Az érdekelt felek számára lehetőséget biztosít a környezetvédelmi politika megismerésére és tájékoztatja a nyilvánosságot környezetvédelmi tevékenységéről.